Olej z pestek Winogron

Olej z pestek Winogron
 

Umieść kursor myszy nad aby powiększyć

 
Kod towaru 05899948
 
 

Opis Olej z pestek Winogron

Dużą popularność ma zastosowanie oleju z pestek winogron do skóry i włosów.

Olej z pestek winogron nadaje się do każdego rodzaju skóry, w tym tłustej i mieszanej. To skutecznie zwęża rozszerzone pory, pomaga walczyć z trądzikiem nie dopuszczając do dalszego zanieczyszczenia porów.

Olej pomaga zwiększyć jędrność i elastyczność skóry, stymuluje całkowitą odnowę skóry i zmniejsza zmarszczki. Obwisła skóra po zastosowaniu oleju poprawia koloryt, pojawia się gładkość.

Świetnie pomaga olej i w pielęgnacji włosów. Kruche i słabe włosy dostają zdrową strukturę, wzmacniane są korzenie. Uzdrawia gruczoły łojowe, zmniejszając produkcję sebum.

Oprócz tego olej z pestek winogron dobrze wpływa na naczynia krwionośne skóry głowy, odnawiając uszkodzone naczynia włosowate i oczyszcza ścianki naczyń krwionośnych przed działaniem szkodliwych osadów.

Towary z rubryki - OLEJE KOSMETYCZNE (Stałe, ciekłe)

 
 
 

Kontakty

"Аmbra" - mydło naturalne, oleje kosmetyczne, naturalne szampony
(główne biuro)

79039, Ukraina, Lwów, Lwów, ulica Szewczenko, dom 323
  • +38 (067) 338-88-XX

Aktualności kompanii

Oleje kosmetyczne, które martwi się o o skórze i włosach
października 24, 2017 11:40 a.m.

Uwaga, super nowość! Myślisz gdzie kupić oleje kosmetyczne? Mamy najlepszy wybór! W obecności oleje, które nadaje się do wszystkich rodzajów skóry. Szorstka skóra na łokciach, kolanach i stopach stanie się miękka i jedwabi…

 
 
Napisać zawiadomienia
Wybierzcie formę zwrócenia :
 
 
 
Identyfikator strony
Identyfikator strony:
1234

Poszukiwanie
 
 

Zamknąć
 
 
Zamówić dzwonek
person
phone
email
record_voice_over
create